contactar  -  mapa web
 
Bemer
Inici Agenda Contactar Fires Esport i Natura Alt Empordà Baix Empordà Cerdanya Garrotxa Gironès Pla de l'Estany Ripollès Selva
 
 

 

SALUTACIÓ

Benvinguts al portal-web TRIANGLE GIRONÍ, un portal propietat i gestionat per l'Associació Cultural i Divulgativa Gironina (ACDG). Una entitat sense afany de lucre que té com objectiu donar a conèixer diferents aspectes informatius, culturals o turístics de diferents poblacions, indrets, racons i llocs d’interès de les comarques gironines.

El nom de triangle ve donat perquè les comarques gironines formen una espècie de triangle rectangle, i així en el seus orígens aquest portal-web fou estructurat en tres parts: Costa Brava, Pirineu i Interior, agafant només els municipis limítrofes que vorejaven la Costa Brava, el Pirineu gironí i les comarques que limiten amb les barcelonines.

Aquesta estructura, a partir del novembre de 2014 va donar pas a una altra de més extensa i ambiciosa, la organització del portal-web en base a les vuit comarques que configuren el territori gironí. Per tant les comarques presents en el Triangle Gironí són:: Alt i Baix Empordà, Cerdanya, Garrotxa, Gironès, Pla de l'Estany, Ripollès i Selva.

 

COL.LABORACIONS I ASPECTES EN ELS CONTINGUTS

Diverses persones col·laboren en la realització i continguts del Triangle Gironí, tanmateix, cal esmentar que no està restringida aquesta col·laboració a l’equip de l’associació, sinó que qualsevol altra persona o entitat que vulgui cooperar o enviar una informació puntual, escrita, gràfica o multimèdia en un apartat concret ho pot fer; aquesta serà ben rebuda, figurant en l’escrit l’autor o autors que hagin enviat aquesta informació.

Pel que fa a la informació fotogràfica del portal-web, la pràctica totalitat de les imatges són propietat de l’ACDG, i les que no ho són han estat autoritzades pels seus autors o en tot cas, sempre hi figura la procedència, fins hi tot amb enllaç actiu si aquest existeix.

En cap cas, figura en les fotos del Triangle Gironí la desagradable sobreimpressió de noms o logos, donat que l’associació és partidària de la lliure utilització d’imatges.

Les imatges propietat de l’ACDG poden ésser captades en tota llibertat, però donat que aquestes són de poca càrrega i de petites dimensions, qualsevol persona o entitat sense afany de lucre, pot sol·licitar una còpia del fitxer o fitxers originals, que previ estudi del seu us, l’ACDG les pot cedir, demanant en tot cas, una simbòlica aportació o que consti la seva procedència o gentilesa de cessió.

Finalment, esperem que els diferents apartats del portal siguin d’interès del visitant, estant oberts a qualsevol suggeriment, petició de correcció, millora o ampliació de la informació. Cal fer esment que el portal no està acabat i que hi manca molta informació que periòdicament es va incorporant.

De fet, la riquesa i varietat cultural de les nostres comarques, fa que sigui pràcticament impossible la seva finalització i la inclusió de tota la informació possible. Molts municipis no hi figuren, on l'afegidura no respon a cap criteri establert ni ordre de progressiva incorporació, sinó que respon més segons les necessitats o requeriments que es pugui rebre per part d'entitats interessades en donar a conèixer el seu municipi.

 

PATROCINI DEL TRIANGLE GIRONÍ

El Triangle Gironí està patrocinat per l'empresa alemanya d'alta tecnologia mèdica en la microcirculació, en pro del benestar i la salut, cientificament demostrar en la recuperació i millora de vida en gran quantitat de malalties. També per a persones sanes per tal de millorar el seu dia a dia personal, familiar, professional o esportiu.

Bemer

 

 

 

Encara no disposa de pàgina web? .. Actualment disposar d'una pàgina web a Internet, no tan sols es fa del tot necessari, sinó que s’ha convertit en una eina imprescindible per a donar a conèixer qualsevol tipus d'organització, entitat o activitat.

Per entitats privades i associacions no lucratives i en pocs recursos, l'Associació Cultural i Divulgativa Gironina subvenciona la seva pàgina web, podent sortir la confecció de la pàgina web totalment gratuïta.

En aquest apartat us oferim tot un seguit d'entitats, ordenades per comarques i poblacions que fan activitats relacionades amb l'esport i la natura.

Una manera de conèixer i estimar les nostres comarques d'una manera tan simple com visitar, caminar o pedalar, entre d'altres múltiples i variades activitats pel territori, ja sigui interior o costaner.

Giromus
Entra a GIROMUS i esbrina la millor web dedicada als quasi 200 museus i col.leccions visitables de les comarques gironines.
acdg
Entra a ACDG la web oficial de l'Associació Cultural i Divulgativa Gironina.
 ACDG - Associació Cultural i Divulgativa Gironina - 2010©
Última actualització: març 2016 
 Inici - Agenda - Contactar - Salutació - Actes i Esdeveniments - Esport i Natura - Alt Empordà - Baix Empordà - Cerdanya - Garrotxa - Gironès - Pla de l'Estany - Ripollès - Selva - Enllaços - Webmap - Webs ACDG - Avís legal