contactar  -  mapa web
 
Triangle gironí Narasalus
Inici Agenda Contactar Fires Esport i Natura Alt Empordà Baix Empordà Cerdanya Garrotxa Gironès Pla de l'Estany Ripollès Selva
 

A l'agenda només hi figuren les activitats que es porten a terme en els municipis on els ajuntaments tenen la deferència i consideració en posar en la seva web oficial, un enllaç vers el nostre portal-web, dedicat a les comarques gironines.


 
INFO COMARCAL
El Punt Avui
Diari de Girona
L'Empordà Info
Alt Empordà
Portbou
Agenda de Portbou

+Informació:
Ajuntament

Vilabertran
Vilabertran
Agenda de Vilabertran

+Informació:
Ajuntament

 

Baix Empordà
 
Cerdanya
Garrotxa
Gironès
 
Pla de l'Estany
Ripollès
Selva

En aquest apartat us oferim tot un seguit d'entitats, ordenades per comarques i poblacions que fan activitats relacionades amb l'esport i la natura.

Una manera de conèixer i estimar les nostres comarques d'una manera tan simple com visitar, caminar o pedalar, entre d'altres múltiples i variades activitats pel territori, ja sigui interior o costaner.

Giromus
Entra a GIROMUS i esbrina la millor web dedicada als quasi 200 museus i col.leccions visitables de les comarques gironines.
 ACDG - Associació Cultural i Divulgativa Gironina - 2010©
Última actualització: abril 2018 
 Inici - Agenda - Contactar - Salutació - Actes i Esdeveniments - Esport i Natura - Alt Empordà - Baix Empordà - Cerdanya - Garrotxa - Gironès - Pla de l'Estany - Ripollès - Selva - Enllaços - Webmap - Webs ACDG - Avís legal