contactar  -  mapa web
 
Narasalus
Inici Agenda Contactar Fires Esport i Natura Alt Empordà Baix Empordà Cerdanya Garrotxa Gironès Pla de l'Estany Ripollès Selva

DONACIONS

L'Associació Cultural i Divulgativa Gironina és una entitat sense ànim de lucre, essent el seu objectiu el donar a conèixer l'àmplia, rica i afavorida geografia comarcal gironina. Un territori d'una gran diversitat de paisatges i entorns naturals, que conviuen amb pobles i racons mil·lenaris, conjuntament amb arquitectures i edificacions deixades a través de segles pel pas de la gent que han trepitjar aquesta terra.

Es obvi concebre el cost que representa poder donar aquesta informació a través un portal-web, per tal de brindar aquesta informació a residents i potencials visitants. Per tant, l'únic ajut per tal de suportar les despeses derivades, és a través de les donacions i el patrocini del centre de naturopatia Narasalus.

 

PATROCINI DEL TRIANGLE GIRONÍ

El Triangle Gironí està patrocinat pel Centre de Naturopatia Narasalus, que disposa entre altres teràpies, d'equips mèdics d'alta tecnologia alemanya BEMER. Uns equips que milloren la microcirculació de l'organisme, en pro del benestar i la salut.

BEMER és un equip mèdic de tecnologia alemanya, científicament demostrada la seva validesa pel que fa a mantenir la salut i ajudar a recuperar-la en cas que aquesta s'hagi malmès. Fàcil de fer servir i que còmodament es pot tenir i utilitzar en el propi domicili.

Serveix per persones que volen mantenir un bon estat de salut, per ajudar a persones que pateixen alguna malaltia, ajudant a la seva recuperació, o fent que aquesta sigui més suportable. També és ideal per a gent que practica qualsevol tipus d'esport i nivell, tot plegat, per tal de mantenir un òptim estat físic per l'activitat física.

BEMER també disposa d'una línia veterinària per tal que els animals de companyia com poden ésser gats i gossos gaudeixin d'una excel·lent salut o es recuperin de qualsevol malaltia o trauma amb l'ajut de BEMER. També, en una línia veterinària molt especifica, les persones que gaudeixen de cavalls o pels centre específics amb cavalls, poden disposar d'un equip BEMER per tal de millorar la seva salut i rendiment.

Bemer

ENTITAT PER A donacions

En cas de voler fer una aportació econòmica per tal d'ajudar en les despeses de manteniment del portal-web, no cal que prèviament es posi en contacte amb nosaltres, simplement pot fer la transferència, indicant sobre tot les dades de identificació, per tal de posar-nos en contacte amb la persona o entitat interessada, si és que això ho desitja.

DEUTSCHE BANK: ES25.0019.0048.13.4010024923

 

DONACIONS O AJUTS PER PART D'AJUNTAMENTS O ALTRES ENTITATS OFICIALS

Per raons de temps i de cost, l'apartat AGENDA, s'ha deixat de publicar regularment de forma mensual. Només hi figuren uns enllaços per ajudar als interessats a trobar actes o activitats de tot tipus per a gaudir d'alguna activitat.

Aquest es un gest que els honra i estem agraïts, a més, demostra que saben valorar la informació que s'hi detalla, en pro que siguin coneguts molts indrets, curiositats o informació general de les comarques gironines, sense fins interessats ni partidistes, sinó que la informació, cultura i tradicions siguin el punt referencial, d'unes comarques que són mirall de historia, tradicions i bellesa natural.

Altrament estem oberts a rebre informació, rectificació, suggeriments, o ampliació de qualsevol apartat que figuri en qualsevol apartat del Triangle Gironí, o de crear-lo de nou. Hem de fer èmfasi, que la nostra associació no té afany de lucre, com ho demostra que varis ajuntaments, bloquers, escriptors a Wikipèdia o altres entitats, ens han demanat permís de publicació d'alguna imatge, ja que la gran majoria de les imatges publicades són originals i propietat de l'associació.

En aquest cas, no únicament tenen el nostre permís, tot i que només demanem hi figuri la seva procedència, com fem nosaltres, sinó que els hi facilitem la imatge original sense cap cost, sempre i quan no sigui per un fi publicitari o de negoci.

 

CONTACTAR

Podeu contactar amb nosaltres a través de diferents medis:

   
Associació Cultural i Divulgativa Gironina
Vorater, 24B 2-1
17481 - Sant Julià de Ramis
  +34 617.053.648
   

info@acdg.cat
info@trianglegironi.cat

  Twitter
Facebook
   
Contacte personal
(amb citació prèvia)
     

AVÍS LEGAL

• Aspectes general i objectius de l'associació

L’Associació Cultural i Divulgativa Gironina (ACDG), és una entitat sense ànim de lucre, que té com a finalitat la divulgació d'aspectes culturals i informatius de les comarques de Girona.

• Registre Oficial a la Generalitat de Catalunya

Ens Administratiu: Generalitat de Catalunya

Serveis: Departament de Justicia

Data registral: 21/10/2010

Número d'inscripció: 43.572

Data de resolució: 2/11/2010

Registre: Secció 1ª del registre dels SSTT de Girona

• Registre a l'Agència Tributària

L'ACDG fou declarada entitat sense ànim de lucre i exempta del cobrament i liquidació del impost del valor afegit (IVA) segons resolució de l'Agència Tributària del Ministeri d'Hisenda i en base a les dades següents:

Número de Identificació Fiscal: G-55085575

Codificació registral: C024BE8502269B11

Data de Registre: 22/10/2010

ACTUALITZACIÓN DEL PORTAL-WEB

Aquest portal-web disposa actualment de 7.131 fitxers, organitzats en 891 carpetes, es revisa i amplia segons la disponibilitat de temps o altres necessitats, observacions o millores i propostes fetes gentilment per tercers.

En la part baixa, figura la última data de revisió de la página o apartat corresponent, de cada espai pertanyent al Triangle Gironí.

 ACDG - Associació Cultural i Divulgativa Gironina - 2010©
Última actualització: novembre 2020 
 Inici - Agenda - Contactar - Salutació - Actes i Esdeveniments - Esport i Natura - Alt Empordà - Baix Empordà - Cerdanya - Garrotxa - Gironès - Pla de l'Estany - Ripollès - Selva - Enllaços - Webmap - Avís legal