contactar  -  mapa web
 
Triangle Gironí
Inici Agenda Contactar Fires Esport i Natura Alt Empordà Baix Empordà Cerdanya Garrotxa Gironès Pla de l'Estany Ripollès Selva
 
 


ACTES I ESDEVENIMENTS EN LES COMARQUES GIRONINES

En aquest espai us oferim set apartats on us hi podreu endinsar. Són set apartats que engloben un gran nombre d'activitats i esdeveniments que es porten a terme al llarg de l'any per diferents indrets i poblacions de les comarques gironines.

El primer apartat situat al botó de l'esquerra,  hi ha l'opció d'anar a "Agendes de municipis", que és un apartat on hi figuren per mesos i població, aquells ajuntament o altres entitats que elaboren una agenda, normalment mensual o bimensual, de la diversitat d'activitats que es porten a terme.

A continuació hi ha classificats sis apartats, classificats també per mesos i poblacions: El primer mostra les manifestacions culturals, concursos, poesia o literatura. El segon dedicat a carnavals, carnestoltes i gresca o festes en general, on el divertiment n'és el protagonista. El tercer dedicat a concerts musicals de tots els estils i festivals de tota mena, com circ, dansa, pirotècnics, cinema o màgia, entre d'altres. El quart, dedicat a les festes tradicionals i populars de les nostres comarques. El cinquè, ofereix un ampli ventall pel que fa a fires i mercats de tot tipus i, el sisè i últim, mostra la rica, extensa cuina i variada gastronomia de les terres gironines, tant les interiors, les d'alta muntanya, com les marítimes.

 

Actes Culturals Carnavals i Festes Concerts i Festivals

Festes Populars i Tradicionals Fires i Mercats Jornades Gastronòmiques

 

PORTALS TURÍSTICS, CULTURALS DE CARÀCTER GENERAL DE LES COMARQUES GIRONINES

L'oferta d'activitats i esdeveniments, tot i ésser molt àmplia en els sis apartats temàtics especificats en l'apartat anterior, a continuació es relacionen tot un seguit de portals webs que amplien considerablement aquesta oferta.

Aquesta oferta, és una clara mostra de l'enorme vivacitat que es respira per tots els racons de la geografia gironina tant a prop del mar, en la muntanya o en l'interior, i on es porten a terme gran quantitat i varietat d'actes i esdeveniments de tot tipus i adaptats a tot tipus de públic.

 

 

Gencat Cultura   Gencat Turisme   Gencat, Sport i Lleure   Consell Comarcal de l'Alt Empordà   Consell Comarcal del Baix Empordà
Consell Comarcal de la Cerdanya   Consell Comarcal de la Garrotxa   Consell Comarcal del Gironès   Consell Comarcal del Pla de l'Estany   Consell Comarcal del Ripollès
Consell Comarcal de la Selva   Empordà Turisme   Memorial Democràtic        
                 

+ informació: Enllaços d'interès

 

Bemer

PROTEGIR LA SALUT
RECOLZAR LA CURACIÓ

+ INFORMACIÓ:

Tel. 617.053.648

Actualment disposar d'una pàgina web, no tan sols es fa del tot necessari, sinó que s’ha convertit en una eina imprescindible per a donar a conèixer qualsevol tipus d'organització, entitat o activitat.

Per entitats privades i associacions no lucratives i/o en pocs recursos, l'Associació Cultural i Divulgativa Gironina subvenciona la seva pàgina web, sortint el disseny del web gratuïta.

En aquest apartat us oferim tot un seguit d'entitats, ordenades per comarques i poblacions que fan activitats relacionades amb l'esport i la natura.

Una manera de conèixer i estimar les nostres comarques d'una manera tan simple com visitar, caminar o pedalar, entre d'altres múltiples i variades activitats pel territori, ja sigui interior o costaner.

 ACDG - Associació Cultural i Divulgativa Gironina - 2010©
Última actualització: maig 2016 
 Inici - Agenda - Contactar - Actes - Esport i Natura - Alt Empordà - Baix Empordà - Cerdanya - Garrotxa - Gironès - Pla de l'Estany - Ripollès - Selva - Presentació - Webmap - Webs ACDG - Avís legal
Bemer